fbpx

Restaurant Livada

Masă de Crăciun

Meniu special pentru sărbărorile de iarnă de la Livada Cluj

Sărbătorile de iarnă înseamnă veselie în jurul mesei. Anul acesta, mai mult ca oricând, avem nevoie ca starea de bine să fie potențată de aromele de pe masa de Crăciun. Drept urmare vă propunem două platouri:

  • Platou ”Bun venit”, are 2,5 – 3 KG și cuprinde: Cârnați făcuți în casă, bulete de cașcaval, schnitzel de pui, chiteluțe, brânzeturi țărănești, jumări, roșii, ceapă verde, ridichi, piftie, pâine de casă, salată de ciuperci cu maioneză, cozonac de casă cu stafide sau cacao (la alegere).
  • Sărmăluțe cu ciolan și smântână. Sunt 30 de bucăți și are 2KG

Acestea se pot precomanda în perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2020. Precomanda se face cu minim 24 de ore în avans. Puteți comanda telefonic, prin e-mail sau prin sistemul de comandă online.

Comandă online

Pașii pentru precomanda online:

  1. Adăugați în coș produsele dorite din categoria Meniu de sărbători și cantitatea. În cazul veți alege Platou ”Bun venit” sistemul vă va atenționa să faceți selecția pentru cozonac (stafide sau cacao)
  2. Introduceți datele dumneavoastră (dacă ați mai comandat de la noi, sistemul le ține minte și completează automat. Aici găsiți Procedura de comandă mâncare on-line de la Livada Cluj – în cazul în care aceasta este prima comandă și aveți nevoie de ajutor).
  3. ALEGE O ORĂ. Aici ne spuneți ziua și ora la care doriți să vă aducem comanda:
    1. Bifați opțiunea Mai târziu
    2. Alegeți Ziua
    3. Alegeți Ora
  4. Apoi urmați pașii pentru finalizarea comenzii.

Atât de simplu este. Așdar, tot ce aveți de făcut este să vă decideți dacă vreți cozonac cu stafide sau cacaou, câte platouri pentru sărbătorile de iarnă aveți nevoie și când să vi le aducem.

Sugestie:

Adăugați și câteva sticle de vin, că oricum avem 30% discount 🙂

Comandă online

 

 

Featured image by Fezbot2000 on Unsplash

You don't have permission to register